Ønsker du å handle hos oss? Opprett forhandlerkonto i dag! - KLIKK HER


Ønsker du å handle hos oss?
Opprett forhandlerkonto i dag! - KLIKK HER

55 24 80 00KONTAKTOM OSS
0Vare(r)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

FOSTER - Kjøkkenvask bunn til Stein, Dekton eller Corian - 546x446X20mm - Phantom Base - KOBBER

Oversikt

Material: AISI 304 stainless steel
Texture: Brushed in line
Dimensions: 530x430 mm for 20 mm tykkelse

Tilgjengelighet: På sentrallager, leveringstid ca. 8-14 virkedager.

Logg inn for å se priser, eller registrer konto i dag

Detaljer

Material
AISI 304 stainless steel
Texture
Brushed in line
Dimensions
530x430 mm for 20 mm thick sheets
Standard fittings
Drain, Foster overflow and universal corrugated pipe (for installing different overflows), Boxed packing
Built-in hole
View technical data sheet
Bowl dimension
500x400mm
Number of bowls
1 bowl
Waste fitting
3,5" drain

Kobber
Kobberfinishen oppnås ved å behandle stål med en fysisk prosess kalt PVD (Phisical Vacuum Deposition) som avsetter partikler av edelmetaller på overflaten. Resultatet er en unik og raffinert estetisk effekt, og en forbedring av de mekaniske egenskapene til stålet som mer er en fysisk prosess kalt PVD (Phisical Vacuum Deposition) som avsetter partikler av edelmetaller på overflaten. Resultatet er en unik og raffinert estetisk effekt, og en forbedring av stålets mekaniske egenskaper som er mer motstandsdyktig mot slag og riper.

PVD - Physical Vapor Deposition

Foster PVD-finishen for rustfritt stål forbedrer utseendet og styrker overflaten. Foster Gun Metal, Gold og Copper fargene vil gi kjøkkenet ditt et unikt signaturutseende.

Foster PVD-finishen på våre 18/10 rustfrie vasker og kokeplater er en spesiell overflatebehandling som gir vasken originale farger og glans samt svært høye fysiske og mekaniske egenskaper som:
Større motstand mot korrosjon
Økt overflatehardhet, derfor større motstand mot riper
Reduksjon av overflatefriksjonskoeffisienten: en bedre vannstrøm
Høy temperaturmotstand.

Hva er PVD Foster
Foster PVD (Physical Vapor Deposition) er en nanoteknologi som gjør det mulig å gi farge til rustfritt stål gjennom en fysisk prosess, ved å sublimere edelmetallforbindelser på ståloverflaten, som gir stålet unike og motstandsdyktige farger.

Foster PVD er IKKE et belegg, og innebærer heller ikke bruk av kjemikalier. Det oppnås ved å følge en spesiell prosedyre som vår FoU-avdeling har utviklet siden 2010.

Hvordan få tak i Foster PVD
For å oppnå Foster PVD er det nødvendig å følge en stiv og omhyggelig prosess, som resulterer i en teknisk PVD som tåler høye temperaturer og slitasje. Foster-prosessen involverer flere prosedyrer og prosessoppmerksomheter som kan forenkles i:

Upåklagelig materialer og finish
For å oppnå Foster PVD er det nødvendig å starte fra et nøye utvalg av rustfritt stål og en grundig oppmerksomhet til etterbehandlingen av produktet; denne spesielle oppmerksomheten har alltid vært i Fosters DNA

Et uforurenset produkt
For å oppnå Foster PVD er det nødvendig å følge en grundig og spesiell rengjøringsprosess av produktene som mottar PVD-behandlingen. Tilstedeværelsen av urenheter på overflaten ville ikke tillate behandlingen å nå Foster tekniske standarder.

Nøye utvalg av metaller
Foster PVD er resultatet av kontinuerlige studier og en lang prosess med forskning og utvikling som har ført til at vi har valgt spesielle og spesifikke blandinger av edle metaller for å oppnå unike farger og en betydelig høyere styrke sammenlignet med vanlig rustfritt stål.

Vakuumkammerbehandling
For å oppnå Foster PVD er det nødvendig å plassere produktet i et spesielt vakuumkammer der blandingen av edle metaller sublimeres ved hjelp av en elektrisk strøm, som går fra fast til gassform. Metallet i gassform feller ut på det rustfrie stålet, smelter fysisk med det og gir det en bestemt farge.

Hvorfor er ikke alle PVD-er like?
PVD er en teknologi som brukes i ulike sektorer og områder, spesielt er det mulig å skille mellom to makrotyper av PVD, den estetiske og den tekniske.
Estetisk PVD er oppnådd med sikte på å dekorere overflater som ikke er påvirket av eksterne midler som slitasje og høy temperatur.
Teknisk PVD, brukt for eksempel i romfartsindustrien, er designet for å øke motstanden til overflater eller metaller. Foster har valgt å utvikle denne spesifikke teknologien, for å oppnå den beste tekniske PVD for kjøkkenmiljøet.

Phantom base - 20 mm
The Phantom BASE sink’s bottoms are specifically engineered to be coupled with sinks made out of slabs. The perimetric trough makes for a simple and perfect installation. This version of Phantom BASE is meant for slabs of 20 mm thickness.
PHANTOM BASE WITHOUT WELDING
Phantom base without welding
The steel bottom Phantom BASE solves the problem of water draining of slab sinks, because the slope built into the moulded bottom ensures perfect draining. The radius and sloped profile of Phantom BASE guarantee great practicality and hygiene in everyday cleaning.
High thickness
High thickness
1mm thick steel. A significant thickness, which guarantees the maximum sturdiness and durability.
Small radius
Small radius
Bowls with squared shapes with a modern design and an increased capacity, for a minimal aesthetics connected with an extreme practicity.
Perimetral overflow
Perimetral overflow
The overflow is always a security on the Foster sinks that prevents the overflow of water in case of oversights. The perimeter drain solution improves aesthetics thanks to its square and essential shape.

Tilleggsinformasjon

Varekode 5555248
PRODUSENTENS VAREKODE 5555248
SINTEF registrering nr. Nei
Produsent Nei
Produktserie Sink Phantom Base
Materiale Rustfritt stål
Montering Underlimt eller planlimt
Kum Midtstilt
Antall hull 1
Kanthøyde Nei
Kum dybde 546x446 mm for 20 mm thick sheets
Leveres med Drain, Foster overflow and universal corrugated pipe (for installing different overflows), Boxed packing
Montering Underliming