Ønsker du å handle hos oss? Opprett forhandlerkonto i dag! - KLIKK HER


Ønsker du å handle hos oss?
Opprett forhandlerkonto i dag! - KLIKK HER

55 24 80 00KONTAKTOM OSS
0Vare(r)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

2HOME AS - Lendende aktør på det Norske marked innen smarte elektriske løsninger!

2HOME AS er en lendende aktør på det Norske marked innen smarte elektriske løsninger av høyeste kvalitet. 2HOME.NO har i dag flere enerettagenturer for det Norske markedet og sitter på avtaler med store ledende produsenter i Europa. Dette betyr at våre varer ikke distribueres på det åpne markedet. Vi kjøper varer direkte fra fabrikkene, da vi sikrer ypperlig kvalitet og oppfølging, samt gode priser på produkter. 2HOME.NO har kunder over hele Norge. Vi jobber stadig med å sikre at både du og dine kunder har den beste garantien og varene er av ypperste kvalitet. 2HOME.NO er en ledende markedsplass for B2B markedet – innenfor vår bransje!
2HOME.NO sine kunder er bedrifter som driver innen: ELEKTRO, KJØKKEN, GROSSISTER, MØBELPRODUSENTER

2HOME.NO har fokus på å samarbeide med ledende aktører innenfor sitt fagfelt og har da valgt å samarbeide med store Europeiske selskaper som har fokus på innovasjon, kvalitet, design og brukervennlighet. Vi i 2HOME.NO er stolte av å presentere flotte produkter, innovativ design, brukervennlighet og god oppfølging av alle våre kunder i hele Norge. Vi er fremtidsrettet og ser alltid på nye produkter som vil være med på å prege hverdagen i fremtiden! Vi bygger på gode relasjoner til våre kunder gjennom god oppfølging, dyp produktkunnskap, rask leveringstid og ikke minst at vi er løsningsorientert!

Hvor blir våre smarte løsninger benyttet…? KJØKKEN, HJEMMET, KONTOR, FLYPLASS, SKOLE, HOTELL, MØBLER og INDUSTRI


 
2HOME.NO leverer skreddersydde løsninger over hele Norge, og jobber hardt for å tilby den beste servicen underveis i prosjektene.

Hvor kan du kjøpe våre varer…?
Bedrift: Våre bedriftskunder kan søke om forhandlerkonto hos oss og handle direkte igjennom vår nettbutikk for B2B markedet.
Privat: Du kan finne alle våre forhandlere i hele Norge gjennom «FINN FORHANDLER» og søke opp ditt postnummer. Da vil din nærmeste forhandler komme frem.

Nettbutikken 2home.no ble lansert i September 2017, og vi har merket enorm etterspørsel etter våre kvalitetsprodukter. Våre kunder kan derfor nyte godt av våre innovative produkter & konkurransedyktige priser. Vi ønsker kun produkter av ypperste kvalitet og har valgt å gi 66 måneders kvalitet på ALLE våre produkter vi fører.

2HOME.NO har hovedfokus på:

  • DEG som kunde
  • HØYESTE kvalitet på produkter
  • RASK levering
  • UTVIKLING av nye og innovative produkter
  • SMART-Hjem
  • DINE priser
  • BESTE produktkunnskap 


2HOME.NO har vært synlig på ulike TV-Show i Norge i dag på TV2, TVNorge, TV3 & NRK.
- TID FOR HJEM
- SINNASNEKKERN
- EVENTYLIG OPPUSSING
- SOLGT

Vi i 2HOME AS synes det er viktig å være synlig på alle viktige plattformer.

2HOME.NO er en Importør og selger ikke direkte til forbruker.
Har du spørsmål om våre produkter er du velkommen til å ta direkte kontakt!


Vår historie

office-1
office-2
office-2
office-2
office-2