Ønsker du å handle hos oss? Opprett forhandlerkonto i dag! - KLIKK HER


Ønsker du å handle hos oss?
Opprett forhandlerkonto i dag! - KLIKK HER

55 24 80 00KONTAKTOM OSS
0Vare(r)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

BACHMANN

BACHMANN er en svært innovativ, stor Tysk bedrift, som utvikler, produserer og markedsfører elektroniske komponenter & systemer med fokus på fremtiden.
Ved siden av de svært innovative strømstyringsløsninger som tilbys av BlueNet familien, har teknologiske produkter vært i stor utvikling, som inkluderer multifunksjonelle løsninger i hjemmet, og har vunnet en rekke internasjonale designpriser. Alle produkter er godkjent for Norsk standard.


Grunnlagt i 1947, har BACHMANN blitt et selskap med en global tilstedeværelse i elektroteknikk industrien og er en av Europas største el-produsenter. I dag produserer BACHMANN i en rekke produksjonssteder verden over. De har utviklings- og kvalitetsstyring i Tyskland , Romania og Kina, samt en rekke internasjonale salgsselskaper og partnerskap verden over. Vi får alle våre produkter fra fabrikken i Tyskland. BACHMANN har mer enn 700 ansatt over hele verden. Vi i WABU AS har i dag avtale med BACHMANN for salg av disse produktene i Norge, da de vil ha en profesjonell aktør som selger sine produkter på en god måte. Vi kan tilby våre kunder ypperlig service og konkurransedyktige priser.Bruk synkende rekkefølge

   

Vare 1 til 12 av totalt 24

  1. 1
  2. 2
Bruk synkende rekkefølge

   

Vare 1 til 12 av totalt 24

  1. 1
  2. 2